De hue Go portable light, een draagbare lamp waarmee u altijd beschikt over wit licht, 16 miljoen kleuren en natuurlijke dynamische effecten. Kies de stemming via de bediening of sluit de lamp aan op de hue-bridge voor uitgebreide functies via uw smart device.

Hue Go is binnenkort verkrijgbaar en bij LampenOnline.com alvast te koop zodat u als eerste de Friend of Hue in huis heeft >>> Hue Go

Het complete assortiment Philips Hue vindt u hier >>> Philips Hue

Draagbaar licht om de sfeer in elke kamer te verbeteren

Breng licht in uw dagelijks leven en neem het mee naar waar u maar wilt. De Philips hue Go is de meest veelzijdige lamp in uw huis, met een maximale lichtsterkte tot 300 lumen. Stop de stekker in het stopcontact en gebruik de lamp om uw muren te kleuren met tot wel16 miljoen kleuren, of kies uit elke tint wit, van warm tot koud, van volledige helderheid tot sterk gedimd licht. Verwijder de stekker uit het stopcontact en de hue Go wordt een draagbaar accessoire dat u mee kunt nemen voor de juiste sfeer en het beste licht voor uw activiteiten. Speel met licht zoals u dat wilt - de enige beperking is uw fantasie.

Slim batterijbeheer voor maximale vrijheid

Verlicht ruimtes op nieuwe, creatieve manieren en blijf toch profiteren van alle connectiviteitsfuncties van de Philips hue. De Philips hue Go wordt van stroom voorzien door een interne oplaadbare batterij met een levensduur van maximaal 3 uur na 1,5 uur opladen. Haal de hue uit het stopcontact en neem deze overal mee naartoe in en om het huis. Ook in draagbare modus kan de hue Go volledig worden aangestuurd via uw mobiele apparaat. Het ingebouwde slimme batterijbeheer zorgt voor optimaal gebruik.

Volledige bediening via uw mobiele apparaat met uitgebreide functies

Verbind uw Philips hue-lamp met de hue-bridge en ontdek alle verlichtingsmogelijkheden. Bedien de hue-lamp draadloos vanaf elk iOS- of Android-apparaat via de Philips hue-app of een andere app die is ontwikkeld voor hue. Stel timers, meldingen, alarmen en geofencing voor beveiliging in, en synchroniseer naar uw entertainmentsysteem voor de complete hue-ervaring.

Verander het lichteffect op de Hue Go

Beheer de Philips hue Go eenvoudig en snel, zelfs zonder uw mobiele apparaat. Activeer direct lichtinstellingen door op de Smart Control op het product te drukken. Kies uit 7 verschillende lichteffecten: functioneel warm wit licht, koel stimulerend daglicht, en 5 natuurlijke dynamische lichteffecten voor speciale momenten.

Maak speciale momenten nog mooier met levendig licht

De Philips hue Go is uitgerust met 5 gepatenteerde natuurlijke en dynamische effecten: Cozy Candle, Sunday Coffee, Meditation, Enchanted Forest, en Night Adventure. Elk dynamisch effect heeft een eigen karakteristiek verloop en kleurenmix voor de juiste sfeer. Ideaal voor een romantisch etentje, ontspannend bad of zen-moment.

4 lichtinstellingen voor uw dagelijkse activiteiten

Voor het beste licht bij al uw activiteiten. Philips hue biedt u optimaal licht in 4 lichtinstellingen bij uw dagelijkse activiteiten. 'Energize' omgeeft u met koel en levendig licht voor een extra boost. Met 'Concentrate' kunt u zich concentreren en werken bij nauwkeurig afgesteld, helder wit licht. 'Read' geeft het optimale warme witte licht dat uw ogen niet overbelast - ideaal voor bij een goed boek. 'Relax' helpt u ontspannen met een zachte gloed van warm wit licht.

Gebruik timers en lichtmeldingen in uw dagelijkse routines

Word elke dag op een natuurlijke manier wakker en ervaar een frisse start. Uw slaaproutine wordt gemakkelijker gemaakt met de meest natuurlijke manier van wakker worden die er is. Deze Philips hue-lamp maakt u op een rustige en natuurlijke manier wakker. De geleidelijk toenemende lichtintensiteit geeft u het gevoel dat u wakker wordt door zonlicht. Stel timers in en laat de Philips hue u op de hoogte houden van inkomende gesprekken, berichten, sociale-media-updates, het weer en andere relevante berichten die u op uw mobiele apparaat ontvangt.