We hebben onlangs het merk Eglo verlichting opgenomen in ons pakket, komende tijd zal het complete assortiment binnen -en buitenverlichting worden toegevoegd aan onze webshop.

De geschiedenis van het merk EGLO begint in 1969 in Oostenrijk, Ludwig Obwieser begon toen het bedrijf Eglo Leuchten. In 1976 werd de eerste eigen productiefaciliteit geopend. Halverwege de jaren 80 is Eglo een van de meest toonaangevende fabrikanten van verlichting en spreidt het zijn vleugels uit richting overige landen in europa, in '86 wordt in Duitsland het eerste verkoopkantoor geopend.

Dit is meteen de eerste stap richting de verdere internationalisering van Eglo, inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 70 zelfstandige vestigingen actief en is Eglo een van de meest succesvolle fabrikanten op het gebied van decoratieve verlichting.

In Nederland houdt Eglo kantoor in Oosterhout (noord-brabant) en hebben ze een zeer ruime showroom waar u als klant op werkdagen tussen 09.00 - 17.00 van harte welkom bent om de verlichting te komen bekijken.

Het assortiment verlichting van Eglo vindt u hier: Eglo binnenverlichting & Eglo buitenverlichting