Philips Consumer Lighting komt met de introductie van nieuwe en bestaande producten uit o.a. de Massive Aqua serie en brengt deze onder bij het assortiment Philips myBathroom. 

Per half september is het assortiment myBathroom flink uitgebreid, vooral op het gebied van led badkamerverlichting zijn er een aantal stijlvolle armaturen geschikt voor de badkamer bij gekomen. Zowel badkamer spiegelverlichting als badkamer plafondverlichting op basis van energiezuinige led's kan u een mooie besparing opleveren, de led's hebben allereerst een zeer laag energieverbruik ten opzichte van de hoge lichtopbrengst en daarnaast zijn led armaturen zeer duurzaam en kan de verlichting jaren mee. Het gemiddeld aantal branduren in de badkamer is maximaal 1 tot 1,5 uur per dag, op basis hiervan kan het armatuur wel 15 tot 20 jaar mee. 

Naast nieuwe productintroducties zijn de meeste Massive Aqua producten over gegaan en in een nieuwe verpakking onder het merk Philips op de markt gekomen. Voor het meest actuele assortiment >>> myBathroom Philips