Het succesvolle Philips Hue concept is weer verder uitgebreid, dit keer met de Philips Hue Ambiance. Onderdeel van dit nieuwe concept zijn losse E27 led lichtbronnen die u via de app op uw smartphone of tablet van kleur wit kunt laten veranderen. Het bereik in kleurtemperatuur is van 2200K (zeer warmwit) tot koel daglicht wit (6500K). 

Met de verschillende kleuren van wit licht kunt u uw eigen gewenste sfeer creëren, afgestemd op het moment of de activiteit waar u op dat moment mee bezig bent. Met bijvoorbeeld warmwit zacht licht kunt u heerlijk relaxen en van een goed boek genieten terwijl u bijvoorbeeld in een donkere werkruimte meer behoefte heeft aan een wat fellere daglicht kleur wit. 

Opstaan met Hue Ambiance

Hue AmbianceMet de Hue Ambiance lampen kunt u er ook voor kiezen om naar gelang u zelf wilt wakker te worden met een steeds sterker wordende lichtintensiteit, alsof u wakker wordt en opstaat met natuurlijk zonlicht dat steeds feller begint te schijnen. Net even wat prettiger dan het harde geluid van een wekker. En omdat u met losse lampen werkt hoeft u ook niet direct al uw verlichtingsarmaturen te vervangen, het is slechts een kwestie van de lichtbron vervangen, uw hue bridge koppelen aan uw router en u kunt starten.

Als u nog geen Hue lampen in huis heeft, kunt u het beste starten met de Hue Ambiance starterkit, dan heeft u alles complee om aan de slag te kunnen. Deze starterkit bestaat uit 2 Hue Ambiance lampen, de Hue bridge en een Dim switch om de lampen ook nog los te kunnen bedienen.

Uitbreiding van het systeem met Friends of Hue

Ook met de Hue Ambiance starterpack als basis kunt u het systeem tot wel 50 lampen uitbreiden, en dan hebben we het niet alleen over losse lichtbronnen maar ook onderstaande bekende Friends of Hue producten zijn eenvoudig te koppelen:

Hue Iris Clear Hue Lightstrip Plus base

Met deze Hue Iris Clear en Hue Lightstrip kunt u nog extra sfeer creëren en wat extra kleur toevoegen aan uw interieur. 

Koppeling Hue met andere connected producten

Philips Hue (en dus ook de nieuwe Hue Ambiance) is eveneens compatible met sommige andere connected producten van andere merken / fabrikanten. Bijvoorbeeld met de Apple Homekit en Nest, wanneer je bijvoorbeeld weg gaat kan het systeem er voor zorgen dat het licht automatisch uit gaat of juist gaat branden op bepaalde plaatsen zodat het lijkt alsof u thuis bent. Het systeem werkt voor u om het u zo comfortabel mogelijk te maken thuis.

Het complete aanbod Hue producten met alle losse lampen, starterpacks en Friends of Hue vindt u hier >>> Philips Hue