Nieuw in het assortiment! Star Wars verlichting voor de kinderkamer van uw zoon of dochter, of gewoon leuk voor een verzamelaar van alles wat met Star Wars te maken heeft. Philips heeft een zeer uitgebreid aantal lampjes toegevoegd aan het assortiment kinderverlichting. Bewezen succesvolle producten zoals de zaklampjes, projectors en nachtlampjes zijn nu voorzien van een opdruk van uw favoriete Star Wars helden zoals Darth Vader en Yoda.

Star Wars nachtlamp en projector

Deze nachtlamp en beeldprojector van Philips en Star Wars betovert met magische beelden. Draai een filmschijf om een van de 24 avontuurlijke scènes uit Star Wars op het plafond te projecteren en het avontuur te laten beginnen. Dit draagbare lampje van Philips en Star Wars voor uw slaapkamer is een combinatie van een nachtlampje en een magische beeldprojector. Het nachtlampje zorgt ervoor dat u zich 's nachts veilig voelt, terwijl de projector uw favoriete Star Wars-figuren tot leven brengt op de muur of het plafond. Deze unieke 2-in-1-lamp maakt bedtijdrituelen en verhalen voorlezen nog leuker dan eerst. Met de geïntegreerde tweerichtingsschakelaar op de lamp kunt u eenvoudig schakelen tussen het nachtlampje en de magische beeldprojector.

Alle lampen zijn uitgerust met LED-technologie die in de Philips lampen is geïntegreerd, is een unieke door Philips ontwikkelde oplossing. De lamp kan onmiddellijk worden ingeschakeld en is warmwit licht.

Stootbestendig

De Star Wars kinderlampen zijn duurzaam en valbestendig, hebben geen scherpe randen en zijn gemaakt van duurzame materialen. Zo kunt u genieten van epische momenten zonder gevaar.

Voor het complete aanbod >>> Star Wars verlichting