Groothandel verlichting & Lampen

Bent u op zoek naar een groothandel in verlichting en lampen? LampenOnline.com koopt rechtstreeks in bij de bekende fabrikanten van verlichtingsarmaturen en lampen. Wij kunnen u zodoende goede inkoopprijzen bieden als het gaat om projecten of grotere aantallen. Neem hiervoor contact met ons op per email info@lampenonline.com en vermeld hierbij om welke artikelen en welke aantallen het gaat.

Buitenlandse bedrijven met geldig btw-nummer

Bent u van een bedrijf buiten Nederland en beschikt u over een geldig btw nummer van het land waarin u gevestigd bent, dan mogen u intracommunitair leveren, dat wil zeggen dat we u de nederlandse btw van 21% niet hoeven aan te rekenen.

Hiervoor hebben wij ter controle het volgende nodig; uw bedrijfsnaam, het btw nummer en verdere gegevens zoals adres en vestigingsplaats. Tevens ook vermelden om welke producten het gaat en in welke aantallen. Hierna stellen wij voor u de factuur op exclusief btw voor de betaling. Om uw aanvraag in te dienen kunt u wederom gebruik maken van het volgende emailadres: info@lampenonline.comHallo, ik ben en ik ben beschikbaar voor vragen!