Fulfilment Breda

LampenOnline heeft het gehele orderproces van opslag, verwerking en verzending in eigen beheer en als partner hebben we gekozen voor verzending via PostNL. Met ingang van 1 juni betrekken we een volledig nieuw magazijn met een oppervlakte van 840m2, hiermee kunnen we het orderverwerkingsproces nog verder automatiseren en optimaliseren. Met het oog op deze verdere uitbreiding bestaat er zelfs de mogelijkheid om uw webshoporders door ons mee te laten nemen in het orderverwerkingsproces. U profiteert dan mee van onze inkoopvoordelen van (degelijke) verpakkingsmaterialen, lage verzendkosten en flexibiliteit van verzendtijden. Het is voor ons mogelijk om 's avonds tot laat in de avond nog aan te leveren bij het PostNL sorteercentrum in Breda voor levering de volgende dag (werkdagen en zaterdag). Momenteel verwerken we de orders nog tot 22.00.

Dus bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij de opslag en verwerking van webshoporders in de regio Breda? Wij hebben inmiddels 8 jaar ervaring in het verzenden en verpakken van orders voor webshops met zeer breukgevoelige producten en willen u graag hierbij helpen. Met ingang van 1 juni a.s. kunnen wij u deze fulfilment (e-fulfilment) bieden en bent u bij interesse van harte welkom om te komen kijken. 

FULFILMENT TEGEN EEN VASTE LAGE PRIJS

Het is onbelangrijk en ongeacht het aantal pakketten u verwacht te verzenden, wij werken met een vaste lage all-in prijs, voor de opslag van uw producten en afhandeling / verzending van 1 order, alles inclusief. Hiermee bent u zeker van de kosten die u kwijt bent aan het verwerkingsproces van 1 order en kunt u mede op basis van deze kosten uw verkoopprijs bepalen. Vanzelfsprekend werken wij met track&trace en zowel u als uw klant zal de zending kunnen volgen.

ADRESGEGEVENS LAMPEN ONLINE B.V. BREDA

Het splinternieuwe magazijn van Lampen Online B.V. zit gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw in Breda op industrieterrein Emer-Noord. Het exacte adres vindt u hieronder:

Lampen Online.B.V.

Mijkenbroek 48

4824 AC Breda

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om een keer te komen kijken of onze fulfilment u bevalt. Neemt u hiervoor contact op met Stephan Broeders op tel.nr. 076 2031940 of stuurt u een email naar stephan@lampenonline.com.