Verzending & Levertijd

Levertijd

Het grootste gedeelte van onze bestellingen kunnen we uit eigen voorraad leveren. We hebben producten van verschillende fabrikanten en levertijden kunnen daarom variëren. Bij elk product staat afzonderlijk vermeld wat de verwachte levertijd is, we onderscheiden de volgende opties:

1-2 werkdagen
3-6 werkdagen
7-10 werkdagen
Op bestelling leverbaar

Voor alle bestellingen geldt een levertijd van maximaal 10 werkdagen (mits op voorraad bij de fabrikant en tenzij anders staat aangegeven bij het artikel).

Mocht de maximale levertijd niet gehaald kunnen worden doordat het product tijdeljk niet voorradig is, dan zullen wij u altijd vooraf informeren op het door u opgegeven emailadres of telefoonnummer.

Verzending binnen Nederland

Voor de verzending van onze bestellingen hebben wij gekozen voor de betrouwbare service van PostNL. Voor de waarde van uw bestelling zal deze verzekerd naar u worden opgestuurd en persoonlijk worden aangeboden.

Voor binnen Nederland rekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen boven de € 99,- Voor bestellingen onder dit bedrag rekenen wij € 5,95 (incl.btw) aan verzendkosten.

Verzending naar België

Voor België bedragen de verzendkosten € 6,95 (incl.btw) en voor bestellingen boven de € 250,- geen verzendkosten.

Kapotte levering ontvangen?

Ten alle tijde zullen wij uw producten zorgvuldig verpakken om zodoende de producten zonder schade bij u af te leveren. Mocht er toch schade zijn, dan verzoeken wij u om dit binnen maximaal 1-2 werkdagen na ontvangst van de levering te melden zodat wij een nieuw product voor u in bestelling kunnen nemen. Mocht u dit niet doen, dan kan voor ons de schade aan het product na levering ontstaan zijn en zijn wij niet meer verantwoordelijk voor de schade.