Lampen

Bij het vervangen van uw lampen zijn er een aantal zaken waar u op dient te letten. Maximaal toegestaan wattage van het armatuur, meestal staat dit op de binnenzijde van het armatuur vermeld. Maximaal 40W of 60W bijvoorbeeld, dit wattage is nog op basis van de oude gloeilamp, een spaarlamp of led lamp van 9W of 14W is dan altijd prima. Tweede punt is de juiste lampvoet van de lamp, passend in de fitting van uw armatuur. Ook dit staat vaak vermeld aan de binnenzijde van het armatuur. 

Top categorieën

Blog
  • Hue Go portable light Philips

    Nieuw in de Friends of Hue serie, de Hue Go. De hue Go is een draagbare lamp waarmee u altijd beschikt over wit licht, 16 miljoen kleu... lees meer

  • Philips HUE

    Persoonlijke draadloze verlichting voor de ultieme sfeer in huis, bepaal zelf uw kleur op iedere gewenste plaats, dit is mogelijk met Philips HUE.

    lees meer

Halogeen lamp, spaarlamp of led lamp?

Er zijn voor uw armatuur meerdere mogelijkheden en afgestemd op uw wensen kunt u een keuze maken tussen een halogeen lamp, spaarlamp of led lamp. We zetten hieronder voor u de voordelen en nadelen van ieder type lamp op een rijtje: