Philips

Alle producten uit onze webshop onder het merk Philips behoren tot het assortiment van Philips Consumer Lighting, toonaangevend op het gebied van verlichting. De Philips armaturen zijn gebruiksvriendelijk en maken het mogelijk om bij u thuis de juiste sfeer te creëren. Zowel op het gebied van losse lampen als armaturen biedt Philips de juiste producten, indien u bijvoorbeeld de voorkeur geeft aan het gebruik van losse led lichtbronnen in uw armaturen, dan zijn de led lichtbronnnen GU10 uitermate geschikt. Warmwit licht en tevens dimbaar zoals bij de armaturen uit de Philips Ledino serie.

Philips verlichting; Ecomoods, Ledino, myLiving, myGarden en SmartSpot

Het aanbod Philips verlichting is toegespitst op diverse productvoordelen voor u als gebruiker, we onderscheiden de volgende concepten:

Philips Hue, uw verlichting bedienen vanuit uw smartphone

Ledino; serie van producten uitgevoerd met geintegreerde led's, warmwit van kleur en in veel gevallen dimbaar voor de juiste sfeer, speciaal voor buiten en de tuin is er de serie Ledino Outdoor

Ecomoods: concept van producten voor binnen met uitsluitend energiebesparende lampen (spaarlampen), in enkele gevallen dimbaar en spaarlampen zijn meestal mee geleverd in warmwitte zachte kleur. Aanbod buitenverlichting >>> Ecomoods Outdoor

SmartSpot; inbouwspots van Philips op basis van halogeen, spaarlampen of met geintegreerde led's. Voor iedereen wat wils, SmartSpots zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemakkelijk om in te bouwen, de Philips inbouwspots worden compleet inclusief lampen en/of trafo of led driver geleverd.

myLiving; het assortiment myLiving van Philips omvat moderne wand -en plafondspots tegen aantrekkelijke prijzen, vaak op basis van halogeen maar ook zeker geschikt om later retrofit led lampen in toe te passen. Ook hierbij worden de halogeenlampen mee geleverd bij de armaturen.

myGarden; buiten -en tuinverlichting, kwalitatief en zeer voordelig, van modern tot klassiek. Philips myGarden biedt het meest uitgebreide assortiment verlichting voor buiten. Op basis van led's, halogeen of spaarlampen, u maakt zelf de keuze.

Onderdelen 1 tot 18 van totaal 1535

 

Onderdelen 1 tot 18 van totaal 1535