Onder duurzaamheid verstaan wij milieuvriendelijk handelen, producten verkopen die beter zijn voor het milieu en onze planeet.

Duurzaamheid:

Duurzaamheid betekent voor ons dat de armaturen die wij in ons assortiment hebben, van hoge kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben. Dat ontziet grondstoffen, vermindert het afval en maakt de mens gelukkiger.

De keuze van de producten richten zich op vermijden, verhinderen, hergebruik en recyclen. De producten en verpakkingen hebben een milieuverantwoorde vorm, verminderen afvalstoffen en optimaliseren logistieke processen.

Gerecycled papier, minder totaalvolume en kartonnen dozen in plaats van plastic. De lampen worden verpakt in dozen, en met schreddermateriaal opgevuld. Dit zijn gerecyclede kartonnen dozen, dus ook hier wordt geen plastic gebruikt.

Energiezuinige ledverlichting:

We verkopen energiezuinige ledverlichting, hoge efficiente, lange levensduur, milieuvriendelijke recycling. Vergeleken met gewone lampen besparen leds tot 90 % energie. Deze stroombesparende techniek wordt gebruikt in de armaturen die wij aanbieden in onze webshop. 

Nu al, en voor de toekomst meer dan ooit, hebben we de focus op duurzaamheid- voor het milieu, een betere klimaatbescherming en geheel in de zin van ons allemaal.