Het is nog maar begin oktober maar we zijn inmiddels wel begonnen met het samenstellen van ons assortiment kerstverlichting en verlichte kerstdecoratie artikelen. Altijd leuk om even te kijken wat de trends zijn voor dit jaar. Ieder jaar komen er maar weer genoeg nieuwe producten op de markt en enkele daarvan zullen wij ook zeker opnemen in ons assortiment. Met kerst 2016 waren het vooral nieuwe uitvoeringen kerstverlichting in koper, kopergekleurde boomskaarsen en decoratieve kopergekleurde balletjes op batterijen. 

Amberkleurige kerstverlichting

Voor kerst 2017 zien we vooral een grote uitbreiding in het aantal kerst lichtsnoeren in een nieuwe kleur led, amber. Amberkleurige kerstverlichting in allerlei uitvoeringen voor zowel binnen -als buitenshuis gebruik, toegepast in verschillende producten zoals clusterlight lichtsnoeren, ijsregen verlichting en ijspegelverlichting. De oranje-gele kleur van de led's geeft een zeer warme en sfeervolle uitstraling aan uw kerstboom of kerststukje, maar ook als u geinteresseerd bent in de aankleding van uw gevel, ook de ijsregen verlichting is te verkrijgen in de kleur amber. Hieronder ziet u enkele van deze nieuwe producten:

Led clusterlights led lichtsnoer amberLichtmantel kerstboom amberLed lichtsnoer voor buiten amber

Verlichte kerstdecoratie voor aan de muur

Altijd al de kop van een eland aan de muur willen hebben? Dat is nu ook mogelijk, zeer diervriendelijk en energiezuinig in verbruik. De fabrikant Konstsmide heeft deze verlichte decoratie uitgebracht en kon zowel binnen -als buitenshuis aan de muur of gevel worden gehangen.