Met onze webshop(s) zijn we inmiddels al 10 jaar een betrouwbare partner voor zowel business-to-business als particuliere klanten als het gaat om de verkoop van SLV verlichting, lampen en accessoires. Eigenlijk voor alles uit de catalogus Big White die ieder jaar opnieuw wordt uitgebracht kunt u bij ons terecht. Op het gebied van verlichtingsprojecten denken we graag met u mee en basis van de plattegronden kunnen we u helpen bij bijvoorbeeld het samenstellen van de railverlichting etc.etc.

Zowel de 1-fase als 3-fase railverlichting van SLV wordt vaak ingezet in winkels, kantoren of andere grote ruimtes die verlicht moeten worden. Maar ook vindt railverlichting steeds vaker zijn weg naar particuliere klanten voor toepassing in woon -of slaapkamer.

Catalogus Big White 2020 aanvragen

Mocht u interesse hebben in het assortiment Big White 2020 en evt. vaste inkoopcondities ontvangen als professional via deze link kunt u uw nieuwe catalogus Big White 2020 bestellen, u betaalt eenmalig slechts de verzendkosten, deze kunnen wij in mindering brengen bij een eerste bestelling met een orderwaarde van tenminste 50 euro.

Big White 2020 SLV catalogus