Bent u op zoek naar een hanglamp voor buiten als gezellige en sfeervolle buitenverlichting? Van het merk SLV hebben we dan een aantal leuke suggesties voor u. Allemaal snel uit voorraad leverbaar!

De Adegan Manila is een buiten hanglamp met lampenkap van weerbestendig vlechtwerk, deze wordt geleverd incl. ketting, ip-geaarde stekker en karabijnhaak om op te hangen. De lampenkap zelf heeft een diameter van 38,5cm en is 30,5cm hoog. Maximale hoogte voor ophanging: 3,0mtr, snoer met stekker is 5,0mtr.

De SLV hanglamp Molat heeft een wat meer klassieke uitstraling, is antraciet van kleur en gemaakt van aluminium en glas. Standaard lengte 2,50mtr voor het ophangsnoer en het armatuur zelf is 27cm hoog en heeft een diameter van 23cm. 

Bijna geheel van glas is de laatste hanglamp die ik u onder de aandacht wil brengen, de SLV Photonia. Gemaakt van aluminium en glas, 5mtr snoer met open kabeleinde en max. lengte voor ophanging is 2,50mtr. HIeronder vindt u van alle lampen een foto met bijbehorende link om naar productspecs. te gaan.

Hanglamp voor buiten SLV Manila Hanglamp buitenverlichting SLV Molat

Buiten hanglamp SLV Photonia