We kijken langzaam vooruit naar het voorjaar, tijd om de tuin weer in orde te maken voor gezellige dagen en avonden in de buitenlucht. Naast een mooie en comfortabele loungeset kunt u met de juiste tuinverlichting uw tuin extra sfeervol maken. 

Wij gaan uw proberen wegwijs te maken binnen het grote aanbod buiten -en tuinverlichting binnen onze webshop, en wellicht nog belangrijker, welke mogelijkheden zijn er om uw tuin te verlichten op de juiste plaatsen.

In geval u een grote tuin hebt met tuinpaden kan het handig zijn om deze paden goed te verlichten, speciaal voor dit doel is er staande tuinverlichting, ook wel sokkels genoemd. Deze zijn meestal tussen de1,0mtr en 1,50mtr en schijnen hun licht naar beneden zodat u ziet waar u loopt.

Voor het creeren van een sfeervol indirect lichteffect op een schutting of voor het aanlichten van een boom of andere begroeiing kiest u het best voor grondspots. Groot voordeel van grond inbouwspots is dat ze niet opvallen en u wel maximaal resultaat bieden, namelijk een mooi verlichte boom of schutting.  

Voor indirect of direct licht bij uw voor -of achterdeur van uw woning of garage neemt u een buiten wandlamp, voor op plaatsen waar deze langdurig brandt (soms de hele nacht) kiest u het beste voor een buitenlamp op basis van spaarlampen of led. 

Aangezien in de zomer de tuin een verlengstuk is van de woonkamer, zie je ook steeds meer sfeerverlichting voor buiten die u los bij uw loungeset of tuinset kunt plaatsen, dit maakt deze vloerlampen voor buiten uitermate geschikt om 's avonds een boek te lezen of een spelletje te spelen.

Voor wat betreft de philips buitenverlichting geven we hieronder meer uitleg over de diverse concepten:

Ecomoods outdoor Philips

Buitenverlichting uitsluitend op basis van energuizigine lampen zoals spaarlampen of andere compact fluorecentielampen vindt u bij Philips in de Ecomoods Outdoor serie. De producten uit deze serie zijn er in populaire kleuren zoals antraciet, zilvergrijs en rvs look. Daarnaast is er van ieder model zowel een staande tuinsokkel als wand -en plafondlamp beschikbaar, hiermee creert u een eenheid trekst u de gehele lijn door.

Ledino outdoor Philips

Ledverlichting voor buiten met geintegreerde led's in de armaturen, deze serie van Philips is de Ledino Outdoor serie. De ingebouwde led's staan garant voor kwalitatief en warm licht gedurende een aantal jaren (bij een gemiddeld aantal branduren van 3 uur per dag). Ook binnen het ledino outdoor assortiment vindt u passende wandlampen als tuinverlichting met dezelfde look.

myGarden Philips

De myGarden Philips buitenverlichting collectie heeft het grootste assortiment buitenlampen en aanverwante artikelen zoals halogeen stralers, buitenstopcontacten en losse bewegingssensoren. De producten uit de myGarden collectie zijn op basis van zowel halogeenlampen, spaarlampen als  led. Vaak heeft u zelf nog de keuze welke lichtbron u wilt gebruiken en wat het best bij uw situatie past.