Tuinverlichting & Tuinlampen

Hieronder vindt u sfeervolle en functionele tuinverlichting voor de verlichting van bijvoorbeeld een tuinpad of terras. Mocht u zo min mogelijk willen zien van uw verlichting en maximaal resultaat, met grondspots kunt u mooie indirecte sfeerverlichting creëren op bijvoorbeeld een haag of schutting. De verlichte bloempotten zijn geschikt voor uw bloemen of planten en zorgen tevens voor sfeervolle verlichting in uw tuin. 

Top categorieën

Led tuinverlichting

Als u veel waarde hecht aan energiezuinigheid en duurzaamheid, led tuinverlichting is dan wellicht interessant voor u. We bieden een uitgebreid assortiment stijlvolle en strakke led tuinverlichting van onder andere Ledino outdoor van Philips maar ook van andere bekende merken. Tuinverlichting led heeft een zeer laag energieverbruik ten opzichte van hoge lichtopbrengst en het aantal branduren bedraagt vaak 15.000 of meer.

Sfeerverlichting tuin

Zeer sfeervolle verlichting voor de tuin en ook nog zeer praktisch zijn de verlichte bloempotten van Bloom. Deze bloempotten met licht zijn er in diverse afmetingen en vormen zoals u hieronder ziet, het meest verkochte model is bloom pot 60 in de kleur wit en daarna volgt de Bloom Square 50. Door de vierkant strakke vormen zijn deze bloempotten een aanwinst voor iedere moderne tuin.

Verlichte bloempot tuin    

Verlichting voor uw tuinpad

Voor de verlichting van uw tuinpad adviseren wij te kijken bij de tuinlantaarns, dit is tuinverlichting op een sokkel en schijnt van bovenaf naar beneden, dit maakt het geschikt voor verlichting het pad door uw tuin. Hieronder ziet u 3 voorbeelden van deze tuinlampen:

Tuinsokkel verlichting Arbour  Tuinverlichting led Capricorn  Led tuinverlichting Riverside

 Alle 3 de bovenstaande voorbeelden zijn tuinlampen met geintegreerde led's met een warmwitte kleur en gegarandeerd vele energezuinige branduren.