Pakket versturen

Wilt u een pakket verzenden vanuit Breda? U kunt dit eenvoudig regelen via ons logistiek centrum in Breda. Een standaardpakket tot 30kg kunt u al verzenden vanaf € 7,95. U kunt tevens voor een meerprijs gebruik maken van onze degelijke verpakkingsmaterialen zoals verzenddozen en beschermingsmaterialen.

Uw pakketverzending online bestellen

Hieronder kunt u uw pakketverzending eenvoudig online aankopen en hoeft het slechts het pakket bij ons aan te leveren en wij regelen de rest. Op werkdagen kunt u zelfs tot 22.00 bij ons terecht en het pakket wordt dan nog de volgende dag doorPostNL geleverd.

Hoe werkt het? Voor een standaard pakketzending tot maximaal 30kg en binnen de genoemde afmetingen van (breedte x diepte x hoogte): 70cm x 58cm x 100cm kiest u de eerste optie van € 7,95. Deze kunt toevoegen aan uw winkelwagen en de rest spreekt voor zich, Uw eigen gegevens vult u in bij factuurgegevens en de gegevens van de geadresseerde vult u in bij verzendgegevens. Vervolgens rekent u de zending af en kiest u voor afhalen / aanleveren in Breda. Bij ons logistiek centrum voorzien we uw pakket van de juiste verzendetiket en PostNL levert de zending de volgende werkdag af.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.