Inbouwspots

Voor de algemene verlichting in een ruimte zijn inbouwspots uitermate geschikt. Factoren die een belangrijke rol spelen bij de keuze voor de juiste  spots zijn; maximale inbouwdiepte, type ruimte (bv. vochtige ruimte zoals de badkamer of een woonkamer / keuken), gewenst energieverbruik (keuze  voor led inbouwspots) of misschien moeten uw bestaande spotjes wel vervangen worden en zit u vast aan een bepaalde inbouwdiameter. In ons  assortiment vindt u het grootste aanbod inbouwspots voor iedere toepassing. U kunt eenvoudig uw spotje selecteren op basis van kleur,  inbouwdiameter of type lamp / fitting.

Top categorieën

Led inbouwspots, 230V of 12V inbouwspots?

De keuze voor type inbouwspot hangt af van uw persoonlijke wensen, we zetten voor u hieronder de voordelen op een rij per type:

  • Led inbouwspots; met geintegreerde led's vaak zeer minimale inbouwhoogte, energiezuinig, led inbouwspots geven weinig tot geen warmte af
  • 230 volt inbouwspots; rechtstreeks aan te sluiten op lichtpunt (geen trafo nodig), veel keuze aan toe te passen lichtbronnen (halogeen, spaar of led lamp)
  • 12 volt inbouwspots; buiten en/of in de badkamer toe te passen, 12 volt halogeen lampjes dubbel zoveel branduren als 230 volt halogeen lampen

Vereiste inbouwdiepte spotjes

Bij alle inbouwspots in ons assortiment vindt u de vereiste inbouwdiepte, hiermee dient u rekening te houden als u op  zoek gaat naar de juiste spotjes voor uw ruimte. Bij de afmeting heeft de fabrikant al rekening gehouden met voldoende ruimte boven het lampje, dit is van belang voor de afvoer van de warmte. Lampen die hun warmte niet voldoende kwijt kunnen zullen sneller stuk gaan. Bijvoorbeeld een inbouwspot met GU10 fitting, dit lampje is van zichzelf al 5-6cm hoog, daarbij opgeteld een paar centimeter ruimte, dan kom je al snel op een vereiste inbouwdiepte van 10 tot 11cm.

Design Inbouwspots

Een prachtig product op het gebied van inbouwspots is de Kadux van SLV. Hij is gemaakt van aluminium met staal en beschikt over draaibare/zwenkbare armaturenkop waardoor het mogelijk is de lichtbundel op de juiste manier af te stellen. De Kadux is mooie inbouwspot die in verschillende vormen en maten te verkrijgen is. Het armatuur beschikt namelijk over verschillende versies zoals de enkele, de dubbele en de drievoudige. Naast het feit dat de lamp over verschillende maten beschikt is het armatuur ook in verschillende kleuren te verkrijgen namelijk zwart, wit en geborsteld aluminium. De inbouwspot kan werkelijk aan elk interieur een toegevoegde waarde leveren. 

Design Inbouwspots Kadux1    Design Inbouwspots Kadux2     Design Inbouwspots Kadux3