Inbouwspots

Voor de algemene verlichting in een ruimte zijn inbouwspots uitermate geschikt. Factoren die een belangrijke rol spelen bij de keuze voor de juiste  spots zijn; maximale inbouwdiepte, type ruimte (bv. vochtige ruimte zoals de badkamer of een woonkamer / keuken), gewenst energieverbruik (keuze  voor led inbouwspots) of misschien moeten uw bestaande spotjes wel vervangen worden en zit u vast aan een bepaalde inbouwdiameter. In ons  assortiment vindt u het grootste aanbod inbouwspots voor iedere toepassing. U kunt eenvoudig uw spotje selecteren op basis van kleur,  inbouwdiameter of type lamp / fitting.

Top categorieën

Led inbouwspots, 230V of 12V inbouwspots?

De keuze voor type inbouwspot hangt af van uw persoonlijke wensen, we zetten voor u hieronder de voordelen op een rij per type:

  • Led inbouwspots; met geintegreerde led's vaak zeer minimale inbouwhoogte, energiezuinig, led inbouwspots geven weinig tot geen warmte af
  • 230 volt inbouwspots; rechtstreeks aan te sluiten op lichtpunt (geen trafo nodig), veel keuze aan toe te passen lichtbronnen (halogeen, spaar of led lamp)
  • 12 volt inbouwspots; buiten en/of in de badkamer toe te passen, 12 volt halogeen lampjes dubbel zoveel branduren als 230 volt halogeen lampen

Vereiste inbouwdiepte spotjes

Met alle inbouwspots in ons assortiment vindt u de nodige inbouwdiepte, waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar de juiste spots voor uw kamer. Dit is natuurlijk belangrijk om ook ervoor te zorgen dat bij de installatie alles echt werkt. Wat de afmetingen betreft, heeft de fabrikant al rekening gehouden met voldoende ruimte boven de lamp, wat erg belangrijk is voor de warmteafvoer. Lampen die hun warmte niet voldoende kunnen afvoeren, gaan sneller kapot en bieden daardoor veel kortere termijn kwaliteit. Een voorbeeld is een inbouwspot met GU10 fitting, deze lamp is op zich al 5-6cm hoog. Met een paar extra centimeters bereikt u snel de vereiste afmetingen van 10 tot 11 cm.

Hoogwaardige design Inbouwspots

Een mooi en echt eersteklas product op het gebied van inbouwspots is de Kadux van SLV. Deze moderne inbouwspot is gemaakt van zowel aluminium als staal en heeft een draaibare armatuurkop waarmee u de lichtbundel goed kunt afstellen. Op deze manier profiteert u van veel flexibiliteit als het gaat om de instelling van de verlichting. De Kadux is een mooie en moderne inbouwspot die in verschillende vormen en maten verkrijgbaar is. Het licht is er in verschillende uitvoeringen, zoals enkel, dubbel en drievoudig. Naast het feit dat deze inbouwspot verschillende afmetingen heeft, is deze ook verkrijgbaar in vele verschillende kleurvariaties, namelijk zwart, wit en geborsteld aluminium. Zo kan de inbouwspot elk interieur verbeteren en past het goed bij veel verschillende stijlen en smaken.

De juiste sfeer met inbouwspots creëren

Met inbouwspots creëert u snel de juiste sfeer in elke ruimte. Dit type schijnwerper maakt een hoogwaardige indruk en verfraait echt elk plafond of elke ruimte. Bij Lampenonline profiteert u bovendien van een zeer uitgebreid assortiment inbouwspots, waardoor u zeker iets vindt dat geschikt is voor uw eigen smaak. Als u vragen heeft of er nog onzekerheden zijn, helpen wij u graag. Neem gewoon contact met ons op. Wij kijken dan samen met u welke inbouwspots het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

Design Inbouwspots Kadux1    Design Inbouwspots Kadux2     Design Inbouwspots Kadux3