Merken

In onze webshop vindt u uitsluitend kwalitatieve merken / fabrikanten van verlichtingsarmaturen en lampen. Het grootste assortiment betreft Philips en MassiveBinnen Philips is het assortiment onder gebracht per concept, niet op type. Zowel myGarden als Ledino Outdoor en Ecomoods outdoor is hèt assortiment buitenverlichting en tuinverlichting voor dit seizoen. 

Bent u op zoek naar verlichting met een meer luxe en design uitstraling? Hiervoor hebben we Philips InStyle en Lirio by Philips. 

Uiteraard hebben we ook nog andere merken te bieden in onze webshop, er is voor ieder wat wils. Een ander merk met een enorm scala aan producten is Eglo, van origine een oostenrijks merk maar ook in Nederland zeer bekend inmiddels. Eglo heef tin Oosterhout een enorme showroom die voor iedereen vrij toegankelijk is.

Top categorieën

Philips lampen & verlichting

Lampen die bestuurd kunnen worden met smartphone of table, zogenaamde wifi lampen zijn enorm populair tegenwoordig, Philips heeft hier handig op in gespeeld en kwam met hun Hue lampen. Deze hue lampen zijn eenvoudig te installeren en met behulp van de bridge kunt u hier tot wel 50 lampen op aan sluiten in uw woning of bedrijf.