Kinderlampen & Kinderkamer lampen

De kinderkamer is een ruimte waar uw zoon of dochter veel tijd door brengt, uiteraard om te slapen maar ook om te spelen, alleen of met vriendjes. Het is dan ook belangrijk dat de verlichting voor de kinderkamer aansluit bij de speelse creatieve wereld van uw kinderen. Met o.a.de myKidsroom en Disney serie van Philips bieden we u een zeer compleet assortiment, van een leuke hanglamp voor de kinderkamer van uw dochter tot een myBuddy slaaptrainer. Mocht u specifiek op zoek zijn naar verlichting van uw favoriete Disney figuur, binnen Philips Disney kunt u filteren op bv. Frozen, Princess of Star Wars.

De kinderkamer van uw zoon of dochter kunt u met onze kinderlampen van extra sfeer voorzien, we bieden lampen voor een kinderkamer voor aan de wand, het plafond of als nachtlampje naast het bed van uw kind. Meeste van onze kinderlampen zijn energiezuinig te noemen, op basis van spaarlampen of led.

Kinderlampen Philips: myKidsroom

Philips heeft een assortiment geheel gericht op kinderlampen, myKidsroom, binnen dit assortiment vindt u leuke Disney kinderlampen maar ook lampen gericht op de belevingswereld van kinderen zoals een raket of lamp met dieren.

Nieuw in het assortiment! Per eind mei 2015 verkopen we LIGHT STAX, bouwstenen met led verlichting.