Buitenverlichting

De mogelijkheden op het gebied van buitenverlichting & tuinverlichting zijn enorm breed. Aan de ene kant kunt u kiezen voor functionele buitenlampen, met bijvoorbeeld een bewegingssensor, maar daarnaast wilt u 's avonds ook genieten van sfeervolle verlichting in uw tuin. In onze webshop vindt u al deze mogelijkheden m.b.t. buitenverlichting. Bent u voornamelijk geïnteresseerd in het energieverbruik en op zoek naar een voordelige energiezuinige oplossing, bekijkt u dan ons aanbod led buitenverlichtingbij de meeste van deze armaturen zijn de led's inbegrepen.

Top categorieën

Voor verlichting langs een tuinpad bieden we tuinverlichting, voor indirecte sfeerverlichting onder een boom of langs de schutting, grondspots. Mocht u op zoek zijn naar een mooie wandlamp voor buiten aan de gevel? deze vindt u bij wandlampen buiten. Inbouwspots voor in de overstek of onder een afdak bij de garage, u kiest dan het beste voor inbouwspots buiten, deze zijn spatwaterdicht en op basis van 12 volt veilige spanning. Een mooie combinatie van zowel sfeervolle buitenverlichting als functionaliteit zijn de verlichte bloempotten, eenvoudig aan te sluiten op een buitenstopcontact en inclusief spaarlampen voor een laag verbruik.

Buitenlampen & IP-waarde

Het belangrijkste is dat uw verlichting voor buiten voldoet aan eisen die hier aan gesteld worden, met name de IP-waarde is van belang. De IP-waarde van buitenlampen geeft de mate van bescherming aan tegen stof en (spat) water. Hoe hoger deze waarde, hoe beter de bescherming. Bijvoorbeeld buitenlampen voor aan de wand hebben IP44 terwijl grondspots voor in de tuin IP67 als ip-waarde hebben doorgaans. Bij alle armaturen voor buiten staat bij het product vermeld om welke IP-waarde het gaat.

Led buitenverlichting

Binnen het totale assortiment vindt u een groot aanbod led buitenverlichting, met name Philips met hun concept led buitenverlichting Ledino Outdoor is goed vertegenwoordigt. Steeds meer klanten raken overtuigt van de voordelen die led verlichting biedt en waarom dan niet toepassen op plaatsen waar verlichting vaak langdurig en veel brandt. De philips ledino outdoorspots hebben een zeer laag verbruik ten opzichte van een hoge lichtopbrengst en hebben veel te verwachten branduren. Enige nadeel is dat de aanschafprijs nog wat hoger ligt, mocht op u op zoek zijn naar energiezuinige buitenlampen èn voor lagere prijzen, binnen het assortiment ecomoods outdoor op basis van spaarlampen kunt u wellicht uw buitenlamp vinden.

Philips buitenverlichting

De buitenomgeving van uw woning als onderdeel van uw totale leefomgeving is met name in het voorjaar en de zomer erg belangrijk. De juiste verlichting buiten in uw tuin en aan de gevel van uw woning is dan voor een groot deel sfeer bepalend. Philips buitenverlichting biedt een groot gamma aan wandlampen voor buiten, tuinsokkels, lantaarnpalen en spots in diverse stijlen en op basis van zeer energiezuinig tot sfeervol en dimbaar.

Philips buitenlampen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals gegoten aluminium en RVS en speciaal ontworpen voor de buitenomgeving en bestand tegen alle vormen van neerslag. Deze waterbestendigheid komt tot uitdrukking in de ip-waarde, alle buitenlampen hebben IP23, IP44 of IP67.

Buitenlampen met sensor

Vanuit gemak of veiligheid kunt u ook kiezen voor buitenlampen met sensor, vaak is deze sensor een bewegingsmelder en schakelt deze de buitenlamp automatisch in zodra er beweging wordt gesignaleerd. Naast buitenlampen met ingebouwde sensor kunt u ook meerdere lampen aansluiten op een losse bewegingsmelder voor buiten, u bent dan niet afhankelijk van het beperkte aanbod buitenlampen met ingebouwde sensor.

Buitenlamp met sensor Philips June antraciet  Buitenverlichting sensor Philips Bridge    Led buitenlamp met sensor Philips Freedom

 

Uw buiten -en tuinverlichting schakelen met een schemerschakelaar

Als u wilt dat de buiten -en tuinverlichting vanzelf inschakelt naarmate het donker wordt, dan kunt u er voor kiezen de verlichting te koppelen aan een losse schemerschakelaar. De schemerschakelaar meet de hoeveelheid daglicht die binnen komt en afhankelijk van de instelling die u zelf kiest, gaat bij het ondergaan van de zon uw verlichting vanzelf aan. 's Morgens als het licht wordt en de hoeveelheid daglicht van de instelling wordt weer bereikt, dan schakelt de verlichting vanzelf weer uit. Schemerschakelaars die wij verkopen zijn van het zeer kwalitatieve merk Steinel. Hieronder vindt u voorbeeld van zo'n schemerschakelaar.

Schemerschakelaar voor buiten Steinel

 

Inlite verlichting voor de tuin

Mocht u op zoek naar tuinverlichting 12 volt (laagspanning) die praktisch te installeren is door uzelf of hovenier, het merk Inlite is dan de perefecte oplossing, dit merk heeft een zeer ruim assortiment voordelige en energiezuinige led tuin -en buitenverlichting.