Feestverlichting

Onderstaand vindt u ons complete assortiment feestverlichting voor de aankleding van uw tuin of partytent. Meeste lichtsnoeren zijn inclusief (led) lampen en het is eenvoudig om direct al wat reservelampen mee te bestellen. Alle feestverlichting / partyverlichting is uit eigen voorraad binnen 1-2 werkdagen leverbaar. De prikkabels uit ons assortiment zijn 230V en hier kunt u later ook E27 230V led -of spaarlampen voor gebruiken. Bent u op zoek naar langere lichtsnoeren of die uit te breiden zijn in de toekomst, hiervoor hebben we koppelbare led feestverlichting.

Top categorieën

Led feestverlichting buiten voor in de tuin

Bent u op zoek naar een zeer energiezuinige en sfeervolle feestverlichting? Onze led feestverlichting buiten heeft het beste van beide. De lichtsnoeren met gekleurde lampen of witte lampen, eventueel ook te verkijgen in een koppelbare versie, verbruikt slechts 0,03W per lamp.  

PrikkabelPrikkabel feestverlichting

Een van de meest gebruikte feestverlichting is de prikkabel, de prikkabel dankt zijn naam aan het feit dat de E27 fittingen voor de lampen als het ware op het snoer zijn 'geprikt'. De prikkabel ook wel lampensnoer genoemd wordt door veel mensen gezien als de gezelligste sfeerverlichting. Met losse onderdelen zoals de kabel, de fittingen, de stekker, etc.etc. kunt u een prikkbal samen stellen en zelf de afstand tussen de lampen bepalen. Wij, LampenOnline, verkopen alleen kant-en-klare prikkabels, voorzien van stekker en met een vast afstand van 50cm tussen de lampen. Het is mogelijk het snoer op een verschillend aantal punten vast te maken met een stuk plakband of tyraps. Op deze manier kan de prikkabel op allerlei manieren worden opgehangen zowel in een golvend patroon als strak. 

 Led lichtslang

Lichtslang

De led lichtslang is ook een erg populair item onder de sfeerverlichting. De lichtslang is eenvoudig te bevestigen, gaat lang mee doordat er led lampjes in zijn verwerkt en de slang verbruikt weinig stroom. Nog een voordeel van het led lichtsnoer is dat de lampjes weinig warmte afgeven waardoor de temperatuur in de betreffende omgeving (partytent of huiskamer) niet hoog zal oplopen. De lichtslang is waterbestendig ontwikkeld en is gemakkelijk om palen of buizen heen te draaien. Kortom een handig 'dingetje' om een ruimte sfeervol te verlichten. 

Lichtnet

Naast de lichtslang is er ook nog een andere bijzondere vorm van sfeerverlichting namelijk het lichtnet. Het lichtnet is een net van lampjes waarmee men makkelijk grote oppervlkaten kan bedekken zoals bomen, muren of tenten. Deze vorm van verlichting wordt veel gebruikt als kerstverlichting voor het versieren van de kerstboom. Echter kan het zeker bij andere gelegenheden ook goed van pas komen.