Fulfilment Breda

LampenOnline heeft het gehele orderproces van opslag, verwerking en verzending in eigen beheer en als partner hebben we gekozen voor verzending via PostNL. Met ingang van 1 juni betrekken we een volledig nieuw magazijn met een oppervlakte van 850m2, hiermee kunnen we het orderverwerkingsproces nog verder automatiseren en optimaliseren. Met het oog op deze verdere uitbreiding bestaat er zelfs de mogelijkheid om uw webshoporders door ons mee te laten nemen in het orderverwerkingsproces. U profiteert dan mee van onze inkoopvoordelen van (degelijke) verpakkingsmaterialen, lage verzendkosten en flexibiliteit van verzendtijden. Het is voor ons mogelijk om 's avonds tot laat in de avond nog aan te leveren bij het PostNL sorteercentrum in Breda voor levering de volgende dag (werkdagen en zaterdag). Momenteel verwerken we op werkdagen de orders van 10.00 's morgen tot 22.00 's avonds èn op zaterdag en zondag van 10.00 tot 15.00. Alle webshoporders tot zondag 15.00 worden nog dezelfde dag bij PostNL aangeleverd voor levering maandag bij de klanten.

Dus bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij de opslag en verwerking van webshoporders in de regio Breda? Wij hebben inmiddels 8 jaar ervaring in het verzenden en verpakken van orders voor webshops met zeer breukgevoelige producten en willen onze kennis inzetten voor de afhandeling van uw webshoporders. Uitbesteding van deze logistieke taken geeft u de handen vrij om aan uw webshop te werken en het genereren van extra verkopen.

FULFILMENT TEGEN EEN VASTE LAGE PRIJS

Het is onbelangrijk en ongeacht het aantal pakketten u verwacht te verzenden, wij werken met een vaste lage all-in prijs, voor de opslag van uw producten en afhandeling / verzending van 1 order, alles inclusief. Hiermee bent u zeker van de kosten die u kwijt bent aan het verwerkingsproces van 1 order en kunt u mede op basis van deze kosten uw verkoopprijs bepalen. Vanzelfsprekend werken wij met track&trace en zowel u als uw klant zal de zending kunnen volgen. Enkele taken die wij voor u uit handen nemen:

-Goederenontvangst en inslag van voorraadproducten
-Opslag en voorraadbeheer 
-Orderpicking
-Verpakken en verzendklaar maken (brievenbus) pakketten
-Aanlevering pakketten PostNL Sorteercentrum voor levering volgende dag

Indien wenselijk kunnen wij voor onze locatie in Breda ook de (service) afhaalbalie open stellen, hierbij maakt u het voor uw klanten mogelijk om bestellingen af te halen in Breda. Vooral wanneer snelheid gewenst is, kan deze optie zeer mooie uitkomst bieden. 

ADRESGEGEVENS LAMPEN ONLINE B.V. BREDA

Het splinternieuwe magazijn van Lampen Online B.V. zit gevestigd in een bedrijfsverzamelgebouw in Breda op industrieterrein Emer-Noord. Het exacte adres vindt u hieronder:

Lampen Online.B.V.

Mijkenbroek 48

4824 AC Breda

Vanzelfsprekend bent u van harte welkom om een keer te komen kijken of onze fulfilment u bevalt. Neemt u hiervoor contact op met Stephan Broeders op tel.nr. 076 2031940 of stuurt u een email naar stephan@lampenonline.com.

Tevens hebben we een speciale fulfilment Pick-Up service op poten gezet per 01 mei jl. deze dienst hebben we PUPS genoemd (Pick-Up, Pack & Send), voor meer info kijkt u op https://pupsnl.nl