Verzendkosten

Voor verzending binnen Nederland hanteren wij gratis verzending vanaf € 75,-. Voor bestellingen met een orderwaarde < € 75,- vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van slechts € 6,95.

Voor verzending naar België hanteren wij gratis verzending vanaf € 100,-.  Voor bestellingen met een orderwaarde < € 100,- vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van slechts € 7,95.

Regelmatig krijgen wij telefonisch of per email de vraag waarom wij verzendkosten hanteren en geen gratis verzending aanbieden. We zullen hieronder uitleggen waarom.

Gratis verzending bestaat niet

Voor iedere webshop of online verkoper zijn verzendkosten kosten die altijd gemaakt moeten worden om het bij de klant te krijgen, dat voordeel wordt de klant geboden om het aan de deur geleverd te krijgen als online een bestelling wordt geplaatst. Vanuit ons perspectief als LampenOnline.com bestaat GRATIS VERZENDING dan ook niet, maar ook voor u als online shopper bestaat dit niet. Veel andere webshops die groots adverteren met gratis verzending nemen de verzendkosten op in de verkoopprijs van hun producten, u betaalt dus uiteindelijk zelf nog de verzendkosten. U kunt zelf eenvoudig uitrekenen bij aankoop van meerdere stuks dat u dan ook meerdere keren uw eigen verzendkosten betaalt.

Bij gratis verzending vanaf bijvoorbeeld 50,- of 75,- maakt een webshop de keuze om vanaf dat bedrag de verzendkosten voor eigen rekening te nemen, maar dan nog moet er eerst genoeg winst in betreffende bestelling worden gemaakt om o.a. deze verzendkosten te kunnen dekken, u betaalt ze wederom zelf.

Altijd verzendkosten, vaste lage prijs voor de producten 

De manier waarop wij onze verkoopprijzen berekenen is eerlijker en transparanter. Omdat de verzendkosten slechts kosten zijn die eenmalig gemaakt worden per bestelling is niet eerlijk om deze kosten op te nemen in de verkoopprijs per product. Juist omdat de meeste van onze bestellingen meerdere producten bevatten. Wij hanteren momenteel gratis verzending vanaf een bedrag van 75,-.

Alle overige kosten voor de bedrijfvoering zijn vast en constant, deze kosten moeten worden gedekt uit de verkoopprijs die wij vragen voor onze producten. 

Vergelijk prijzen

Vergelijk prijzen en trek zelf uw conclusie, als u verder kijkt (of al hebt gekeken) zal bovenstaande alleen maar een bevestiging zijn. We kunnen u talloze voorbeelden geven waarbij u bij ons slechts 20,95 voor een product betaalt en daarbij uw eigen verzendkosten, terwijl een andere webshop bijna 29,- vraagt voor ditzelfde product, maar wel met "gratis verzending". Uit ervaring weten wij dat een dergelijk product vaak in hogere aantallen besteld wordt, bijvoorbeeld 3 of 4 stuks. Rekent u zelf uit wat de besparing gaat zijn.