Philips Hedge

Philips myGarden Hedge serie. Volop genieten van uw tuin. Maak van uw buitenruimte een magische plek met deze rustiek bruine Philips myGarden Hedge serie. Door middel van het gebruik van deze verlichting is het mogelijk een klassieke uitstraling aan uw tuin te geven met de wandlampen of sokkel/lantaarn. De lampen  zijn gemaakt van synthetische materialen en hoogwaardig gegoten aluminimum. De buitenlampen zijn uitgebreid getest op waterbestendigheid waardoor ze ideaal zijn voor  het gebruik buitenshuis. Is dit niet de tuinlamp voor buiten die u zoekt? hier vindt u ons totale aanbod tuinverlichting. Verder leest u hieronder hoe u eenvoudig led verlichting maakt van uw wandlamp voor buiten, Philips LED is krachtig, warm en zeer energiezuinig. 

Led lamp voor de Philips myGarden Raindrop

De Hedge serie wordt standaard geleverd met een E27 EcoHalo halogeenlamp, mocht u liever een lamp hebben die energiezuiniger is, dan bieden wij ook een ruim assortiment E27 led lampen >>> led lampen
Deze led lamp heeft als voordeel dat het verbruik vele malen lager is, bv. slechts 5,5W en met een vergelijkbare lichtopbrengst van 40W. En daarnaast heeft de led lichtbron een veel langere levensduur tot wel 15.000 branduren. Alle led lampen van Philips zijn ook geschikt voor de armaturen uit de myGarden serie. Deze serie is hèt assortiment buiten -en tuinverlichting waar er voor ieder wat wils bij zit, van modern tot klassiek op basis van halogeen lampen tot ingebouwde led's.

4 Artikel(en)

4 Artikel(en)