Philips Origin

Philips myGarden Origin serie. Volop genieten van uw tuin. Verlicht uw tuin of tuinpad met deze charmante, rustiek bruine Philips myGarden-lampen. Deze lampen stralen een energiezuinig warm wit licht uit wat zorgt voor een gezellige sfeer in uw tuin. De Origin serie is er in drie verschillende soorten armaturen namelijk de wandlamp, wandlamp met sensor en de sokkel/lantaarn. Wanneer u ervoor kiest gebruik te maken van de wandlamp met bewegingsensor dan loopt u nooit meer in het donker.  Het instellen voor het automatisch inschakelen van de lamp is erg gemakkelijk.

De Origin lampen zijn uniek ontwerpen gebaseerd op de oude buitenlampen. Deze serie geeft u alle mogelijkheden om uw buitenruimte te verfraaien. De lampen zijn duurzaam met een lange levensduur zodat uw tuin elke nacht verlicht kan worden. Op deze wijze bespaart u op uw energierekening en draagt u bij aan een beter milieu.  Het materiaal waar ze van zijn gemaakt is gegoten aluminium en synthetische materialen . 

Vindt u hier niet de tuinlamp die u zoekt? Hier vindt u ons totale aanbod tuinlampen. Verder leest u hieronder hoe u eenvoudig led verlichting maakt van uw tuinlamp voor buiten, Philips LED is krachtig, warm en zeer energiezuinig. 

Led lamp voor de Philips myGarden Origin

De Origin serie wordt standaard geleverd inclusief een toegevoegde Eco-lamp van 14W. Mocht u aan dit armatuur een energiezuinige lamp willen toevoegen, dan bieden wij ook een ruim assortiment E27 led lampen >>> led lampen 

Deze led lamp heeft als voordeel dat het verbruik vele malen lager is, bv. slechts 5,5W en met een vergelijkbare lichtopbrengst van 40W. En daarnaast heeft de led lichtbron een veel langere levensduur tot wel 15.000 branduren. Alle led lampen van Philips zijn ook geschikt voor de armaturen uit de myGarden serie. Deze serie is hèt assortiment buiten -en tuinverlichting waar er voor ieder wat wils bij zit, van modern tot klassiek op basis van halogeen lampen tot ingebouwde led's.

 

4 Artikel(en)

4 Artikel(en)