Philips Timber

Philips myGarden Timber. Ook 's avonds en 's nachts licht in uw tuin. Verlicht uw oprit of tuinpad met deze Philips myGarden-grondinbouwspot van roestvrij staal. Hij straalt warm wit energiebesparend licht uit en is zo sterk dat u er probleemloos overheen kunt rijden. Het is de ideale grondspot om uw oprit of tuinpad te verlichten. Daarnaast is het een ideal armatuur om de uitstraling van paden in uw tuin en oprit te verbeteren door deze te verlichten. Buitenruimtes komen tot leven dankzij het sprankelende licht van hoge kwaliteit. De  serie van Philips zijn uitgebreid getest op waterbestendigheid en vochtige buitenomgevingen en zijn dus uitstekende lampen om buitenshuis te plaatsen.

Is dit niet de grondspot voor buiten die u zoekt? hier vindt u ons totale aanbod grondspots

Energiezuinige led lamp voor de Timber Grondspot van myGarden

De Ground grondspots serie wordt standaard geleverd inclusief een toegevoegde EcoHalo- lamp van 35W. Mocht u aan dit armatuur een energiezuinige lamp willen toevoegen, dan bieden wij ook een ruim assortiment Gu10 led lampen >>> led lampen 

Deze led lamp heeft als voordeel dat het verbruik vele malen lager is, bv. slechts 5,5W en met een vergelijkbare lichtopbrengst van 40W. En daarnaast heeft de led lichtbron een veel langere levensduur tot wel 15.000 branduren. Alle led lampen van Philips zijn ook geschikt voor de armaturen uit de myGarden serie. Deze serie is hèt assortiment buiten -en tuinverlichting waar er voor ieder wat wils bij zit, van modern tot klassiek op basis van halogeen lampen tot ingebouwde led's.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.