Projectverlichting

Bent u op zoek naar projectverlichting? Voor zowel winkels, kantoren als voor andere verlichting binnen uw bedrijf bieden wij u de keuze uit onze eigen catalogus. Bij grotere aantallen kunt u hiervoor uiteraard een aantrekkelijke projectkorting krijgen. U kunt bij ons terecht voor projectverlichting op het gebied van professionele winkelverlichting, kantoorverlichting -en bureauverlichting voor werkplekken en displayspots voor stands op beurzen. U kunt uw aanvraag per email sturen op info@lampenonline.com, graag met de juiste artikelnummers en aantallen, wij maken dan een passende offerte voor u.

Project lichtadvies voor kantoorverlichting of winkelverlichting

Bent u geinteresseerd in uitgebreid advies voor de verlichting in uw nieuwe kantoor of winkel? ook hiervoor kunt u bij ons terecht, een professionele lichtadviseur kan u helpen bij de aanvraag projectverlichting en dan met name om voldoende en het juiste licht te hebben op uw locatie.  

Bent u op zoek naar verlichting voor een beursstand of wilt u een schap verlichten, bekijkt u dan ons assortiment display verlichting. Al deze display spots zijn binnen enkele dagen uit voorraad leverbaar.