Kantoorverlichting

Verlichting voor de werkplek of algemene kantoorverlichting is enorm belangrijk voor de ideale werkomstandigheden. Uw werkplek mag niet te donker zijn maar er mag ook zeker niet te veel verlichting zijn. Voor de juiste kantoorverlichting zijn een aantal factoren van belang en ook de mogelijkheden m.b.t. installatie tellen mee, wat is er mogelijk in de ruimte en wat niet? Hieronder vindt u onze suggesties voor kantoorverlichting.

Advies / opstellen lichtplan kantoor

Als u op zoek bent naar een professioneel advies of hulp zoekt bij het opstellen van een lichtplan voor uw kantoor, dan bent u bij ons ook op het juiste adres. Wij werken samen met een lichtadviseur met jarenlange ervaring en op basis van uw kantoorinrichting en inrichting van de werkplekken kan hij voor u een professioneel lichtplan opstellen waarbij alle facetten belicht worden. Als u hier interesse in heeft, stuur ons dan een email op info@lampenonline.com.

Factoren van invloed kantoorverlichting

Bij het bepalen van de juiste verlichting en het opstellen van een lichtplan voor een kantoor telt de reeds aanwezige daglicht in de ruimte mee, wordt er met computers en beeldschermen gewerkt, is het belangrijk om zo goed mogelijk kleuren te beoordelen, etc.etc. Standaard verlichting voor kantoren is meestal op basis van tl lampen of led kantoorverlichting met geintegreerde led, kleur 830 (warmwit), voor standaard werkzaamheden achter een bureau is dit prima. Mocht de behoefte aan licht variabel zijn, soms wat meer of soms wat minder, kiest u dan voor dimbare kantoorvelrichting. Doorgaans zijn dimbare kantoor tl-armaturen duurder in aanschaf maar u kunt dan wel de lichtsterkte aanpassen naar eigen behoefte.

Led panelen voor kantoren

In veel kantoren wordt vandaag de dag nog gewerkt met inbouw tl -armaturen, in plaats van iedere paar maanden tl buizen vervangen is het ook mogelijk het gehele armatuur te vervangen door een led paneel geschikt als kantoorverlichting. Led panelen voor kantoren zijn er te verkrijgen in het vierkant (60cm x 60cm) en rechthoekig (120cm x 30cm). Afhankelijk van het aanwezige daglicht kan er gekozen worden voor 3000K of 4000K, dimbaar en niet dimbaar. De verlichting is naar wens te uit te zoeken.

Pendelarmaturen kantoor

Plafondarmaturen kantoor 

Inbouwarmaturen kantoor

Staande vloerarmaturen kantoor