Winkelverlichting

De presentatie en zichtbaarheid van producten in een winkel of showroom is enorm belangrijk, het bepaalt voor een groot gedeelte of klanten iets bij u kopen. Voldoende licht en vooral dè juiste winkelverlichting is hierbij erg belangrijk. Bij de juiste verlichting geeft u uw klant de juiste beleving en sfeer mee die aansluit bij de gewenste uitstraling van de gehele winkel. In de meeste winkels komt er ook al natuurlijk daglicht de winkel binnen en dat is ook van invloed op uw benodigde verlichting.

 

Advies / opstellen lichtplan winkel

Als u op zoek bent naar een professioneel advies of hulp zoekt bij het opstellen van een lichtplan voor uw winkel of showroom, dan bent u bij ons ook op het juiste adres. Wij werken samen met een lichtadviseur met jarenlange ervaring en op basis van uw winkelconcept kan hij voor u een professioneel lichtplan opstellen waarbij alle facetten belicht worden. Als u hier interesse in heeft, stuur ons dan een email op info@lampenonline.com.

Winkelverlichting; 3-fase spanningsrail of inbouwarmaturen?

Voor wat betreft het type armaturen winkelverlichting heeft u de keuze uit 3-fase spanningsrail of inbouwarmaturen / downlighters. Beide opties hebben voor -en nadelen en zijn afhankelijk van de winkelruimte. Met name de installatie en montage mogelijkheden spelen hierbij een rol, heeft u bv. een vast (betonnen) plafond of verlaagd plafond (systeemplafond). Voor elke situatie hebben wij in ieder geval de juiste verlichtingsarmaturen.

Verlichtingsrail 3-fase pendelophanging

Indien u een winkelruimte heeft met een zeer hoog plafond, >4,0mtr bijvoorbeeld, dan zou u er nog voor kunnen kiezen om 3-fase spanningsrail op te hangen aan pendelstangen of pendeldraden. Hierbij kunt u tot wel 3,0mtr het systeem laten zakken en komt het als het ware zwevend te hangen.  

 

Kledingwinkel verlichting  Winkelverlichting