Persoonlijke draadloze verlichting voor de ultieme sfeer in huis, bepaal zelf uw kleur op iedere gewenste plaats, dit is mogelijk met Philips HUE. Aansluiten van Philips Hue is eenvoudig, hieronder vindt u een stappenplan en tevens alle benodigdheden voor uw persoonlijk hue systeem. Het hue starterspack is uitermate geschikt om te beginnen, u koopt in 1 handige verpakking de bridge en een drietal lampen om mee te starten >>> Hue starterspack

Stap 1 De HUE-lampen

Afhankelijk van de lampvoet van het armatuur waarin u Hue-lampen wilt gaan toepassen kiest u voor de juiste Hue lampen. Momenteel zijn ze te verkrijgen met o.a. de veelgebruikte E27 schroef fitting en met GU10 fitting. In de eerste stap plaatst u de lamp in het armatuur en schakelt u het licht in met de schakelaar.

Stap 2 De HUE-bridge

De Hue-bridge vormt de brug tussen uw lampen en de app op het mobiele apparaat zoals uw smartphone of tablet, de bridge wordt aangesloten op uw wifi netwerk om zodoende draadloos te kunnen communiceren met de HUE lampen. Nadat de bridge is aangesloten met bijgeleverde netwerkkabel wacht u tot de lampen aan gaan.

Stap 3 De HUE-app

Downloadt vervolgens gratis de Hue-app vanaf meethue.com/app en u kunt starten met het bedienen / besturen van de kleuren en helderheid van uw lampen. Zodra de app uw lampen gevonden heeft, kunt u ze een handige naam geven zodat u weet welke lampen u gaat bedienen.

Stap 4 Genieten!

Uiteindelijk kunt u gaan genieten van de sfeervolle kleuren afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften en afgestemd op het moment van de dag. U kunt het HUE systeem uitbreiden tot wel 50 lampen! 

Het totaal aanbod Philips Hue producten vindt u hier >>> Philips Hue

Hieronder vindt u nog enkele sfeerimpressies van de mogelijkheden met Hue:

Hue Philips

Hue Philips

Philips Hue

Hue Philips

Voor andere producten op het gebied van energiezuinige led 's >>> led verlichting