Plafondlampen & Plafondverlichting

Plafondlampen zijn uitermate geschikt voor de algemene verlichting in een ruimte, de plafondverlichting hangt centraal en hoog in de ruimte waardoor het licht breed verspreid kan worden. Let er bij het uitkiezen van uw plafondlamp op of de lamp aansluit bij uw wensen. Mocht u een indirect lichteffect willen creëren op plafond of de wand, u kiest dan beter voor een richtbare plafondlamp of plafondspot. Als voor u energiezuinigheid of duurzaamheid voorop staat, kies dan vooral voor led plafondlampen, deze hebben een zeer laag verbruik en maximale levensduur.

Moderne plafondlampen; plafondspots

Het assortiment moderne plafondlampen is zeer uitgebreid en met name op het gebied van plafondspots, zowel met halogeenlampen als led plafondspots wordt het aanbod steeds groter. Bijvoorbeeld binnen de myLiving en Ledino serie van Philips kunt u altjid wel iets naar smaak vinden. Om het voor u makkelijk te maken hebben wij alle moderne plafondlampen (spots) in 1 categorie onder gebracht >>> plafondspots

Met het verbod op energieonvriendelijke halogeenlampen van afgelopen september (2016) zijn veel bekende modellen van Philips nu standaard zonder lichtbron, in veel gevallen bieden wij onder het armatuur losse led lampen aan die u er bij kunt bestellen.

Led plafondlampen met sensor

Ideaal in gebruik en zeer energievriendelijk voor doorgangsruimtes zijn led plafonnières met sensor, het licht is dan nooit langer aan dan nodig en er kan zeker niet vergeten worden het licht uit te schakelen, dat gaat automatisch. Naast dat het licht niet langer brandt dan nodig, verbruikt het ook nog eens enorm weinig, m.a.w. de ideale oplossing voor verlichting in de hal, een toilet of bv. trappenhuis van een complex.

Led plafonnieres met sensor