Philips Hue lampen

Je hebt slechts 3 dingen nodig om je huis slim te verlichten, de Bridge, Hue lampen en de Philips Hue app, zeer eenvoudig te installeren en vereist verder geen technische kennis. Met de slimme Philips Hue lampen, de Bridge en de Philips Hue app heb je niet alleen een slim verlichtingssysteem, het gaat veel verder dan alleen het in- of uitschakelen van je lampen.

Wat heb je allemaal nodig voor Philips Hue?

Om te kunnen starten met slimme verlichting van Philips Hue heb je allereerst de Hue lampen nodig, afhankelijk van de fitting (E27, E14 of GU10) kiest u de juiste lamp met gewenste kleur en mogelijkheden (alleen variabel wit of full color) en om het Hue systeem optimaal te gebruiken adviseren we ook om de Hue bridge aan te schaffen. U start met het plaatsen van uw lampen in de armaturen, zet de stroom er op en sluit de bridge aan op uw internet. Nadat u de knop op de bridge ingedrukt heeft, zoekt deze automatisch naar de lampen. Aan de hand van de gratis Hue app krijgt u de melding dat de lampen gevonden zijn en kunt u starten met het installen van uw Philips Hue systeem, lampen indelen per ruimte, kleur instellen, dimmen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Hoe werkt Philips Hue?

Philips Hue is ontwikkeld om te verrijken waar je van houdt en hoe je wilt leven met behulp van slim licht. Hoe Philips Hue dat doet is uniek. Dus, hoe werken slimme lampen? Wel, Philips Hue is veel meer dan enkel slimme lampen, dus laten we bij het begin beginnen. 

De 3 dingen die je nodig hebt voor slimme verlichting

Hoe geavanceerd onze slimme verlichting ook is, de configuratie is eenvoudig. Het werkt in elk huis en deze drie dingen vormen de basis van jouw gepersonaliseerde verlichtingservaring.

1. Hue Bridge

Als je jezelf afvraagt wat de Philips Hue Bridge is, dan is hier het antwoord: de Philips Hue Bridge vormt het hart en brein van je slimme verlichtingssysteem. Verbind het met je router om de kracht achter alle functies van Philips Hue te ervaren.

2. App

De Philips Hue app is het commandocentrum voor je slimme verlichtingssysteem: bedien je lampen, creëer automatiseringen, stel spraakbediening in, organiseer je lampen in Kamers en Zones en meer.

3. Hue lampen

Het is meer dan slechts een serie slimme lampen. Decoreer je huis, van binnen en van buiten, met tafellampen, vloerlampen, wandlampen, lightstrips en meer. We hebben het breedste assortiment van slimme verlichtingsproducten en er komen alsmaar meer bij.