Intracommunautaire leveringen

Wij kunnen u als bedrijf van buiten Nederland tegen 0% btw factureren als u inkoopt namens een bedrijf, gevestigd bent in een ander EU-land èn in het bezit bent van een geldig btw nummer voor het betreffende land. 

Wat hebben wij hiervoor nodig?

Graag uw bestelling via de webshop afronden en kiezen voor vooruitbetaling, Niet afrekenen met een van de andere betaalmethoden, btw kunnen wij achteraf niet terug storten.


Per email op info@lampenonline.com ontvangen wij graag het volgende:

-geldig btw-nummer

We zullen het btw nummer verifiëren en daarna voor u de factuur excl.btw op maken voor de betaling

LET OP!  Op bestellingen die direct zijn betaald per creditcard of andere betaalmogelijkheid kunnen wij geen btw-correctie laten plaatsvinden achteraf.

Door ons uw bestelling door te mailen met geldig btw nummer verklaart u akkoord te zijn gegaan met onze algemene voorwaarden en betaalverplichting zoals hieronder terug te vinden zijn:

https://www.lampenonline.com/informatie/algemene-voorwaarden/ 

Meer informatie over dit onderwerp vindt u hieronder:

Exporteert u vanuit Nederland goederen naar ondernemers in andere EU-landen dan Nederland? Dit noemen wij een intracommunautaire levering. Deze levering is belast met 0% btw. Voor de afnemer van de goederen is dit een intracommunautaire verwerving in het EU-land waar de goederen naartoe gaan. In dat land moet hij de btw betalen.

0%-tarief bij export naar andere EU-landen

Er is sprake van een intracommunautaire levering als u aan 2 voorwaarden voldoet:

U vervoert de goederen naar een ander EU-land. Dit moet u kunnen aantonen aan de hand van uw administratie. Bijvoorbeeld met bestelformulieren, orderbevestigingen, en transportpapieren.
Uw afnemer is ondernemer. Hij heeft een btw-identificatienummer in het land waar de goederen naartoe gaan.
Voldoet u niet aan beide voorwaarden? Bijvoorbeeld omdat uw afnemer een particulier is, of geen btw-identificatienummer heeft? Dan is het 0%-tarief niet van toepassing. In dat geval moet u btw berekenen en de btw aangeven en betalen.