Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u mogelijk al een antwoord op uw vraag met betrekking tot onze service, retourzendingen en overige vragen m.b.t. leveringen. Mocht u ons een email hebben gestuurd met een vraag waarop onderstaand al een antwoord wordt geboden, dan kan het zijn dat uw email verder niet meer wordt beantwoord.

Bij beschadigde leveringen

Indien u een of meerdere kapotte lampen heeft ontvangen bij levering, graag per email met foto en toelichting (aantal en artikelnummer van de betreffende lamp) op het volgende emailadres: info@lampenonline.com  

Reclameren van een schade graag binnen enkele dagen na ontvangst van uw pakket. Dan kunnen wij de schade evt. nog verhalen op de pakketdienst of fabrikant. 

Procedure bij kapotte lamp / lichtbron

Omwille van de hoge kosten in verhouding tot de verkoopprijzen die wij hanteren voor lichtbronnen behouden wij ons het recht voor om in geval bij een defect bij levering, de kosten van de kapotte lamp te vergoeden.

Bij vragen over garantie en defecten binnen garantie

Voor vragen mbt de garantie op producten die u bij ons heeft aangekocht, graag ook een email richten aan info@lampenonline.com. Graag ter ondersteuning afbeeldingen toevoegen over uw probleem.

Retourzendingen

Binnen de wettelijke zichttermijn van 14 dagen kunt u onder bepaalde voorwaarden uw zending (gedeeltelijk) retourneren, graag uw retourzending aanmelden op het volgende emailadres: info@lampenonline.com

LampenOnline.com

o.v.v. Retourzending

Weidehek 8

4824 AS Breda

Uitgebreide informatie over onze retourprocedure vindt u hier >>>  Retourprocedure LampenOnline.com

Terugbetaling retourzendingen

Met ingang van juni 2014 schrijft de wet voor dat retourzendingen binnen 14 dagen na herroeping moeten worden terugbetaald. Daar houden wij ons aan maar u ontvangt geen bevestiging van ontvangst van de retourzending meer. Mocht het geld niet binnen de gestelde termijn van max.14 dagen na herroeping teruggestort zijn, dan kunt u contact met ons opnemen per email of telefonisch.

Terugbetalingen n.a.v. annuleringen


Wanneer u uw order om welke reden dan ook annuleert, dan betalen wij u per ommegaande terug.

 Leveringen naar België

Wij leveren naar België en vanwege onze zeer lage verkoopprijzen zijn we genoodzaakt de verzendkosten voor bestellingen tot € 100,- door te belasten, deze verzendkosten bedragen € 5,95. Boven € 100,- is levering in België gratis.