Maak van zonlicht LED licht met solar tuinverlichting. Solar-lampen staan voor groene energie. Dit type buitenlampen kosten geen energie en zijn bovendien zeer gemakkelijk te plaatsen. Solar tuinverlichting werkt uitsluitend op zonne-energie. 

Een geïntegreerd zonnepaneeltje in de solarlampen zorgt er voor dat zonlicht omgezet wordt in energie, hierdoor is installatie eenvoudig en veilig en heeft u bovendien geen stroom of bedrading nodig. Zorg er voor dat u de lamp plaatst op een zonnige plek voor het optimaal opladen van de batterij.
Het assortiment Philips solar-lampen bestaat uit verschillende soorten, naast wandlampen zijn er inmiddels ook tuinpaaltjes voor bijvoorbeeld de verlichting van uw tuinpad. Solar buitenverlichting is ideaal om licht te brengen op juist die plaatsen waar u geen stroomaansluiting heeft.

Maximale verlichtingsduur solar tuinverlichting: 6 uur

Philips myGarden solar-lampen zetten de energie van de zon zo efficiënt mogelijk om in licht. Dit om er voor te zorgen dat u er langer van kunt genieten. Zowel het zonnepaneel als de LED-lamp zijn van topkwaliteit, waardoor bijzonder veel zonne-energie kan worden opgeslagen. Echter is de verlichtingsduur wel afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht die op het zonnepaneel schijnt.

Maximale verlichting solar tuinverlichtingBij veel zon is de maximale verlichtingsduur 6 uur. Energiebesparende functies zoals de aan-uitschakelaar en bewegingssensor zorgen er bovendien voor dat uw buitenruimten altijd goed zijn verlicht, ongeacht het weer of seizoen.

Zoals u hiernaast ook kunt zien is het maximaal aantal branduren van uw solar verlichting ook sterk afhankelijk van de bewolking. Bij meer bewolking en dus minder fel zonlicht zal dit ook van invloed zijn op het aantal branduren 's avonds.

Wilt u hier niet van afhankelijk zijn, bekijkt u dan ons totale aanbod buitenverlichting. Met buitenverlichting 230V kunt u ook al enorme besparingen maken als u kiest voor ledlampen.

Geen elektriciteitskabels nodig

Philips myGarden Solar is eenvoudig in enkele minuten in uw tuin te plaatsen, zelfs als u nog nooit buitenverlichting hebt geplaatst. U heeft geen elektriciteitskabels nodig en kunt dus vrijwel overal verlichting plaatsen waar u zou willen omdat u geen rekening hoeft te houden met de locatie van stopcontacten.
Philips Solar tuinverlichting armaturen hebben ingebouwde led verlichting en zijn te verkrijgen met of zonder bewegingssensor. Als de lamp een bewegingssensor heeft dan wordt dit aangeduid met ‘PIR’.

Bekijkt u ook eens de video myGarden Philips solar tuinverlichting op ons YouTube kanaal, https://www.youtube.com/watch?v=pNQV6ZuJkNw&feature=youtu.be&a