Feestverlichting

Onderstaand vindt u ons complete assortiment feestverlichting voor de aankleding van uw tuin of partytent. Meeste lichtsnoeren zijn inclusief (led) lampen en het is eenvoudig om direct al wat reservelampen mee te bestellen. Alle feestverlichting / partyverlichting is uit eigen voorraad binnen 1-2 werkdagen leverbaar. De prikkabels uit ons assortiment zijn 230V en hier kunt u later ook E27 230V led -of spaarlampen voor gebruiken. Bent u op zoek naar langere lichtsnoeren of die uit te breiden zijn in de toekomst, hiervoor hebben we koppelbare led feestverlichting.

Top categorieën

Blog
  • In-Lite aanleggen

    In-Lite 12 volt tuinverlichting zelf aanleggen / aanlsuiten is vrij eenvoudige, hieronder vindt u alle info om het In-Lite systeem zelf aan te le... lees meer

  • Hue GU10 lampen armaturen & inbouwspots

    Philips Hue GU10 lampen zijn in principe geschikt voor iedere (plafond) spot of inbouwspot met GU10 fitting. De lampvoet zal in de fitting passen. So far, so good. Helaas heb... lees meer

Led feestverlichting buiten voor in de tuin

Bent u op zoek naar een zeer energiezuinige en sfeervolle feestverlichting? onze led feestverlichting buiten heeft het beste van beide. De lichtsnoeren met gekleurde lampen of witte lampen, eventueel ook te verkijgen in een koppelbare versie verbruik slechts 0,03W per lamp.  

Prikkabel feestverlichting

Een van de meest gebruikte feestverlichting is de prikkabel, de prikkabel dankt zijn naam aan het feit dat de E27 fittingen voor de lampen als het ware op het snoer zijn 'geprikt'. Met losse onderdelen zoals de kabel, de fittingen, de stekker, etc.etc. kunt u een prikkbal samen stellen en zelf de afstand tussen de lampen bepalen. Wij verkopen alleen kant-en-klare prikkabels, voorzien van stekker en met een vast afstand van 50cm tussen de lampen.