Kantoorruimte Breda huren

Door een enorme toename van het aantal webshoporders zijn we met ons kantoor en magazijn per 1 juni jl. moeten verhuizen naar een grotere locatie aan de Mijkenbroek in Breda. Ons voormalige kantoor (gelegen aan de Kronenburgwerf 30 in Breda) van plusminus 100m2 met bijbehorende aangrenzende bedrijfsruimte van nog eens 100m2 zijn daardoor beschikbaar gekomen voor de verhuur. Het kantoor biedt veel mogeijkheden en is geschikt voor minstens 6 tot 8 werkplekken.

Volledig ingerichte kantoorruimte met extra bedrijfsruimte Breda

Het kantoor kan met onmiddelijke ingang worden gehuurd en heeft als groot voordeel dat de ruimte volledig is ingericht en voorzien van bureau's (6 werkplekken in totaal), een bar met pooltafel, nieuwe en gekeurde alarm / camera installatie, televisie en sfeervolle verlichting en kantoorverlichting boven de wekrplekken. Zowel de internet als telefoon -en televisie abonnementen lopen gewoon door en kunnen meteen in gebruik worden genomen.

De huurperiode kunnen we in goed overleg nader bepalen en u heeft de mogelijkheid om voor zowel korte als lange termijn te huren,  mocht u geinteresseerd zijn in het huren van deze kantoorruimte en / of bijbehorende bedrifsruimte, neemt u dan contact op met Stephan Broeders op telefoonnummer 06 12 14 07 11.